TÝDENNÍ DENNÍ MENU
Denní menu na 49. týden
PO: 0,33l Slovenská zelná s klobásou (1,3,9)
-
150g Kuřecí plátek „Caprse“, hranolky Julienne (1,3,9) 185Kč
-
150g Vepřové výpečky na smetanovém špenátu, vařený brambor (1,3,7) 185Kč
ÚT: 0,33l Brokolicová (1,9)
-
120g Vařené hovězí, rajská omáčka s houskovým knedlíkem (1,3,7,9) 185Kč
2. 150g Kuřecí nudličky na nivové omáčce s pórkem, farfalle (1,3,7) 185Kč
St: 0,33l Cibulová s chlebovými krutóny (1,9)
1. 350gBramborový knedlík plněný uzeným masem, ložený na slezském kysaném zelí, zdobený osmaženou cibulkou (1,3,12) 185Kč
2. 350g Spaghetti po uhlířsku sypané parmezánem (1,3,7) 179Kč
Čt: 0,33l Francouzská polévka s těstovinou (1,3,7,9)
-
160g Babiččin karbanátek, máslová bramborová kaše, kyselý okurek (1,3,7) 185Kč
-
350g Bramborové noky s kousky grilované vepřové panenky a rajčatovou omáčkou s grilovanou paprikou a parmezánem (1,3,7) 185Kč
Pá: 0,33l Hovězí vývar se zeleninou a masem (9)
-
150g Smažená vyzrálá gouda, vařený brambor, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 185Kč
-
350g Salát z rýžových nudlí a kuřecím masem (1,3,4,6) 179Kč
CELOTÝDENNÍ MENU OD 1. – 7.12.2025 + víkendová nabídka
3. 180g Smažené řízečky z vepřové panenky, mačkaný brambor s máslem a cibulkou (1,3,7) 241Kč
4. 150g Kančí kýta se šípkovou omáčkou, domácí špekový knedlík (1,3,7,9) 266Kč
5. 150g Kančí výpečky na slezském kysaném zelí, bramborový knedlík (1,3,12) 249Kč
6. 450g Konfitované kachní stehno, červené zelí, karlovarský knedlík (1,3,7,12) 289Kč
7. 150g Svíčková na smetaně, variace knedlíků (houskový, karlovarský) (1,3,7,9,10) 278Kč
8. 120g Nošovický hovězí guláš s kližky, náš houskový knedlík (1,3,7,9) 239Kč
9. 350g Pravé slovenské brynzové halušky s vypraženou slaninou (1,3,7) 193Kč
Po jídle a k výborné kávě Vergano doporučujeme poctivé dezerty naší cukrářky Péťi a to dle denní nabídky, kterou najdete v restauraci v naší cukrářské vitríně (1,3,7) 130Kč
KE KAŽDÉMU MENU MÁME PRO VÁS V AKCI ochucený Birell v láhvi dle nabídky 0,33l za 32 Kč
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu
Denní menu podáváme v době od: 10:30, À la carte od 14:30 hod
Menu si pro vás připravil šéfkuchař Roman Adámek se svým týmem
Rezervace na mob: +420734223994 , nebo Menička cz, a webu.
Kolektiv Radegastova šenku Vám přeje dobrou chuť 😊
Denní menu na 50. týden
PO: 0,33l Frankfurtská s párkem (1,7,9)
-
150g Vepřový guláš s červenou cibulí, houskový knedlík (1,3,7,9) 185Kč
-
150g Kuřecí plátek zapečený anglickou, gratinovaný goudou, hranolky Julienne (1,7,9) 185Kč
ÚT: 0,33l Kapustová s uzeným masem a bramborem (1,9)
1. 260g Pečené kuřecí stehno na kysaném zelí, vařený brambor (1,7,9) 185Kč
2. 120g Námořnické hovězí kostky, dušená jasmínová rýže (1,9) 185Kč
St: 0,33l Česneková s chlebovým krutónem (1,3,9)
1. 150g Vařená uzená krkovice na hrachové kaši s osmaženou cibulkou, čerstvý chléb, kyselý okurek (1,3,7,9) 179Kč
2. 160g Kuřecí roláda s masovou fáši na přírodní šťávě, bramborová kaše (1,3,9) 185Kč
Čt: 0,33l Šumavská bramboračka (1,7,9)
-
350g Srbské vepřové rizoto sypané goudou, kyselý okurek (1,7) 179Kč
-
150g Pomalu pečená vepřová krkovice, fazolky se slaninou, americký brambor (1,9) 185Kč
Pá: 0,33l Masový vývar s játrovou rýži (1,3,9)
1. 150g Smažená Aljašská treska, máslový mačkaný brambor s cibulkou, okurkový salát (1,3,4,7) 185Kč
2. 350g Zeleninový salát s tuňákem, vařeným vejcem a citrónovou majonézou, krutony (1,3,4) 179Kč
CELOTÝDENNÍ MENU OD 1. – 7.12.2025 + víkendová nabídka
3. 180g Vepřová panenka plněná sušenou švestkou, silná vinná redukce, pečené grenaille (9,12) 237Kč
4. 350g Houbové rizoto s filírovaným kachním prsem (1,12) 261Kč
5. 150g Kančí výpečky na slezském kysaném zelí, bramborový knedlík (1,3,12) 249Kč
6. 450g Konfitované kachní stehno, červené zelí, karlovarský knedlík (1,3,7,12) 289Kč
7. 150g Svíčková na smetaně, variace knedlíků (houskový, karlovarský) (1,3,7,9,10) 278Kč
8. 120g Nošovický hovězí guláš s kližky, náš houskový knedlík (1,3,7,9) 239Kč
9. 350g Pravé slovenské brynzové halušky s vypraženou slaninou (1,3,7) 193Kč
Po jídle a k výborné kávě Vergano doporučujeme poctivé dezerty naší cukrářky Péťi a to dle denní nabídky, kterou najdete v restauraci v naší cukrářské vitríně (1,3,7) 130Kč
KE KAŽDÉMU MENU MÁME PRO VÁS V AKCI ochucený Birell v láhvi dle nabídky 0,33l za 32 Kč
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu
Denní menu podáváme v době od: 10:30, À la carte od 14:30 hod
Menu si pro vás připravil šéfkuchař Roman Adámek se svým týmem
Rezervace na mob: +420734223994 , nebo Menička cz, a webu.
Kolektiv Radegastova šenku Vám přeje dobrou chuť 😊
179Kč
